GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield, Nieuws

Battlefield 1 – Operation Campaign: Eastern Storm is terug

Battlefield 1 wordt nog steeds door vele gamers gespeeld en DICE geeft ons een kans om de eerste Operation Campaign van Battlefield 1 te spelen. Beleef de Russische burgeroorlog tussen het Rode Leger van de bolsjewieken en het rivaliserende Witte Leger, die vochten om controle over de door oorlog verscheurde stad Tsaritsyn.

 

Eastern Storm combineert de Operations “Brusilov Offensive” en “Red Tide”, die zijn geïntroduceerd in Battlefield 1 In the Name of the Tsar. Eastern Storm, dat tussen 27 februari en 12 maart beschikbaar is, speelt zich af op twee paren maps: Galicia en Brusilov Keep, samen met Volga River en Tsaritsyn.

Het is de moeite waard om jezelf voor te bereiden op je inzet in het oog van de oostelijke storm. Ontdek wat je te wachten staat op deze vier unieke maps in de artikels hieronder, met daarin alle informatie over:

Naast het vechten in vier unieke maps aan het oostfront, leveren deze en toekomstige Operation Campaigns ook beloningen op voor mensen die de campagnes doorlopen.

Terwijl jij mooie scores neerzet op het scherm aan het einde van elke ronde, speel je langzaam maar zeker een Operations Battlepack vrij. Dit zijn geen gewone Battlepacks. Ze kunnen puzzelstukken bevatten voor unieke contactwapens, zoals de Russische Award Knife en Franse Butcher Knife, en bevatten in vergelijking met Standard Battlepacks ook eerder zeldzame wapenskins en voertuigskins.

>
MENU