GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield, Nieuws

Battlefield 1 – Free Trial voor They Shall Not Pass en In the Name of the Tsar

De Battlefield 1 DLC They Shall Not Pass en In the Name of the Tsar, zijn vanaf vandaag (22 november) gratis te spelen in een free trial. Je kunt de DLC gratis testen tot en met 4 december, en van 8 t/m 10 december. Spelers kunnen inloggen op Battlefield 1 op deze datums om te vechten met de nieuwe legers of om de nieuwe maps, wapens en voertuigen te testen.

Black Friday Deals voor Battlefield 1 zullen beschikbaar zijn om nieuwe spelers de kans te geven alles te ontdekken dat Battlefield 1 Revolution en de Battlefield 1 Premium Pass te bieden hebben.

Hieronder vind je meer informatie over de updates voor Battlefield 1 die binnenkort worden uitgevoerd:

  • Frontlines Mode komt naar de Suez-map op 27 november. Frontlines kan het best beschreven worden als een mix van Conquest and Rush en laat je strijden om een serie met elkaar in verbinding staande control points in een heftige confrontatie.
  • De Fall of Empires Operation Campaign zal van 22 november t/m 6 december beschikbaar zijn. Fall of Empire combineert twee Operations: Conquer Hell en Iron Walls. Deze zijn geïnspireerd door gebeurtenissen uit 1918: de slag om Vittorio Veneto en het Maas-Argonne offensief aan het Westelijk front.
>
MENU