GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield, Nieuws

Battlefield 1 Collector’s Edition ziet er dope uit

Battlefield 1 Collector’s Edition | Naast de super vette wereldpremiere trailer van Battlefield 1, een paar juicy screenshots weten we nu ook dat  Battlefield 1 verschillende speciale edities krijgt, waarmee je onder andere al drie dagen voor de officiële release de game al kunt spelen!

Battlefield 1 Collector’s Edition

Bij de Early Enlister Deluxe Edition krijg je drie dlc-packs met exclusieve wapens, skins en voertuigen voor de multiplayer: Hellfighter pack, Lawrence of Arabia Pack en het Red Baron Pack.

De Battlefield 1 Collector’s Edition is wel een hele vette aankoop en kost maar liefst 220 dollar! Of we de editie ook in Nederland kunnen kopen is nog niet bekend, maar bij Amazon kun je de Amerikaanse versie al te kopen.

Anyways, met beide special editions is het mogelijk om drie dagen voor de release de game al te spelen, maar de Battlefield 1 Collector’s Edition heeft natuurlijk super vette goodies zoals een standbeeldje, steelbook case, een kleedje/vlag, speelkaarten en een patch voor als je een gat in je spijkerbroek hebt!

battlefield-1-collectors-edition

Voor meer info check je www.battlefield.com

>
MENU