GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Alles wat je moet weten over Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage DLC

Gisteren was de Sabotage Multiplayer trailer al te zien, maar vanaf vandaag is Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage officieel verkrijgbaar voor de PlayStation 4. We krijgen de welbekende levering van vier nieuwe multiplayer maps, inclusief de geremasterde versie van Afghan. Het nieuwe DLC pack bevat ook een nieuwe jaren ’90-stijl zombie-episode “Rave in the Redwoods”.

Vier nieuwe multiplayer maps:

Renaissance verplaatst spelers naar Noord-Italië, waar ze slag leveren in de nauwe straten van Venetië, omringd door klassieke architectuur en gebouwen. De map moedigt aan tot continue actie door de kanalen en wijken van deze iconische stad.

Noir is een duistere, grimmige stad, geïnspireerd door een futuristisch Brooklyn bij nacht. Het is een klassieke three-lane map tegen de achtergrond van een dystopische toekomst. Noir kenmerkt zich met vele cafés en parken rondom het brute oorlogsgebied in het centrum.

Neon is een virtueel trainingscentrum ontworpen voor stadsgevechten. Neon is een uniek, digitaal gevechtsgebied waarin auto’s en andere structuren zomaar verschijnen en verslagen vijanden in honderden pixels verdwijnen. De zichtlijnen in de middelste laan zijn favoriet bij lange-afstands spelers, terwijl de rand van de map zich leent voor snelle counteraanvallen en close-quarter actie.

Dominion is een nieuwe versie van de klassieke map Afghan uit Modern Warfare 2, dit keer gelegen op Mars. Dominion behoudt alle belangrijke kenmerken en gameplay van het origineel, alleen draait alles dit keer om het neergestorte schip in het midden. Er zijn ook aanpassingen die spelers hun voordeel laten doen met het nieuwe bewegingssysteem van Infinite Warfare.

“Sabotage levert vier nieuwe multiplayer maps met gevarieerde gameplay voor alle soorten spelers,zei Dave Stohl, studiohoofd van Infinity Ward.“Spelers strijden man-tegen-man in plaatsen als Brooklyn en Noord-Italië. Eén van de populairste maps uit de Modern Warfare-serie, Afghan, heeft nu een nieuwe versie gekregen in de map Dominion. Het multiplayer-pakket biedt voor elk wat wils. En dan is er nog Rave in the Redwoods, een heerlijk gestoorde zombie-ervaring in jaren ’90-stijl. Mede dankzij de geweldige muziek is dit nieuwe zombiehoofdstuk echt genieten geblazen.

Rave in the Redwoods:

Rave in the Redwoods is het volgende hoofdstuk van de Call of Duty: Infinite Warfare zombie-saga. De nieuwe verhaallijn speelt zich af op zomerkamp bij een meer, in stijl van de jaren ’90.  De vier helden zijn met Kevin Smith in een nieuwe gestoorde horrorfilm belandt van Willard Wyler, de raadselachtige filmregisseur en schurk, met stem en uiterlijk van Paul Reubens (Pee-wee’s Big Holiday, Gotham). Smith wordt in de film voor dood achtergelaten, maar via enkele griezelige gebeurtenissen kan hij spelers toch helpen te ontsnappen wanneer zombie-ravers het kampeergebied in een techno-nachtmerrie veranderen.

>
MENU