GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Featured, Nieuws, Warzone

Alle veranderingen in Call of Duty Warzone seizoen 2

Warzone seizoen twee is uit! Het nieuwe seizoen brengt een hoop veranderingen met zich mee, onder andere aan Verdansk, wapens en loot. Gamenerds heeft alle veranderingen voor je op een rijtje gezet zodat je helemaal up-to-date in Verdansk kunt droppen.

De laatste update bracht een aantal veranderingen mee die je in-game zeker gaat merken. Denk daarbij aan:

  • Een nieuwe locatie. Warzone heeft er met Shipwreck een nieuwe locatie bij! Het schip Vodianoy, dat we de afgelopen weken steeds dichterbij zagen komen, is gecrashed tussen Prison en Port. Het schip bestaat uit twee delen, een buiten- en binnenkant, waar je kunt vechten en looten. Aan de binnenkant van Shipwreck kun je echter ook deelnemen aan een speciale mini-zombiemode. Je kunt hier de speciale Yellow Access Card verdienen.

                                                       De nieuwe locatie Shipwreck tussen Prison en Port. Bron: Call of Duty.

  • Een nieuwe battlepass: Met de komst van een nieuw seizoen is er natuurlijk een nieuwe battlepass vol goodies vrij te spelen. Denk aan wapens, skins, blueprints, stickers, Xp-tokens en COD-points. De battlepass kost zoals normaal 1000 COD-points.
  • Nieuwe wapens: Seizoen twee brengt (minstens) twee nieuwe wapens naar Warzone, die beiden in de battlepass vrij te spelen zijn. Het zijn de FARA 83 Assault Rifle (Tier 15) en de LC10 SMG (Tier 31). YouTube-kanaal ‘Top Warzone Moments’ vond in Plunder ook nog de Legendary blueprint, genaamd ‘Serac’, voor een nog niet uitgebracht wapen, de CX-9. Volgens hem is dit de Skorpion EVO uit Black Ops: II. Het zou goed kunnen dat we dit wapen later dit seizoen nog vrij kunnen spelen.
  • Operator: De nieuwe Operator is Kapono ‘Naga’ Vang (Naga is Indonesisch voor ‘Draak’), die je gratis unlocked met de battlepass.                                                                     De nieuwe Operator Naga. Bron: Call of Duty.
  • Skins: er zijn weer nieuwe skins beschikbaar. Je kunt ze in de store kopen, maar een aantal zijn er in de battle pass vrij te spelen. Denk daarbij aan skins voor onder meer Park, Naga, Hunter, Adler en Stone.
  • Open én gesloten locaties: Er zijn twee nieuwe bunkers bijgekomen! De monumenten bij Hills en Militairy Base zijn namelijk verdwenen en op hun locatie zijn twee raketbasissen geopend. Je kunt beiden betreden en looten. Er zijn echter ook een aantal locaties afgesloten! Zowel de metrolijn als het ondergrondse gedeelte van Stadium zijn afgesloten.

 

                                                    De nieuwe raketbasissen bij Hills en Militairy Base. Bron Call of Duty

  • Loot: Er is natuurlijk ook weer nieuwe loot beschikbaar. De wapens op de grond, de zogenaamde floorloot, zijn aangepast. Je kunt nu bijvoorbeeld een M16 of Bullfrog op de grond vinden. Ook is het Durable Gas Mask, een betere versie van het normale gasmasker, weer opgedoken. Nieuw in seizoen twee is de Yellow Access Card, een speciale Keycard die je toegang geeft tot de Yellow Supply Box.
>
MENU