GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws, Red Dead Online

Update Red Dead Online: The Naturalist is nu beschikbaar

Het heeft even geduurd voordat het digitale wilde westen voor een update kreeg van Rockstar Games, maar beter laat dan nooit! De Red Dead Online: The Naturalist update is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Stadia en pc.

Volg, jaag en bestudeer de wonderen van het dierenrijk in Red Dead Online’s nieuwste Frontier Pursuit, The Naturalist. Verken verschillende locaties, ontmoet nieuwe legendarische dieren en kies je eigen pad terwijl je kiest of je deze bevindingen wilt gebruiken om nieuwe vaardigheden te leren of je middelen en materiële voordelen te versterken.

Naast de gigantische update voor Red Dead Online met nieuwe gameplay features zijn er ook een heleboel bugs verholpen in de game en de volledige patchlijst kun je hier te bekijken.

De nieuwe update brengt ons nieuwe dagelijkse uitdagingen, nieuwe prijzen, een verzameling nieuwe kleding, kapsels, haaraccessoires, emoties, de mogelijkheid om gekookt vlees op te slaan in je itemwiel en nog veel meer. Er is ook een Weapons Locker toegevoegd aan Camp in Story, waardoor je gekozen wapens uit het wapenwiel kan verwijderen.

Wordt het weer tijd om die cowboylaarzen aan te trekken? Laat het ons weten in de comments!

>
MENU