GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws, Red Dead Online

Red Dead Online Deze Maand: Naturalist Beloningen, Visbonussen & Gratis Outfit!

Ben je klaar om het Wilde Westen in januari te veroveren? Red Dead Online pakt deze maand groots uit met beloningen die je niet wilt missen, speciaal voor alle Naturalists onder ons.

Laten we meteen naar de actie galopperen. Deze maand is het dubbel feest voor Naturalists. Verkoop jouw verzamelde Naturalist Samples aan Harriet en ontvang niet alleen dubbele RDO$ en XP, maar ook de kans om unieke beloningen te scoren. Denk aan exclusieve outfits en zelfs een gratis outfit, ontworpen door de community!

Verder kun je het jaar met een schone lei beginnen door een beloning te innen voor een Free Honor Reset als je deze maand inlogt.

Avontuurlijke Naturalists kunnen het nieuwe jaar knallend beginnen. Om het meeste te halen uit de nieuwjaarsbonussen kun je onder andere Samples verzamelen, jacht maken op zeldzame dieren en schuwe exemplaren op de gevoelige plaat vastleggen.

Pap deze maand aan met Moeder Natuur en ontvang diverse beloningen en verzamelvoorwerpen, zodat je goed beslagen ten ijs komt tijdens je reizen en er warmpjes bij zit deze winter. Daarnaast kun je tot en met 5 februari deelnemen aan de Featured Series, kek voor de dag komen met een nieuwe outfit voor Naturalists die is geïnspireerd door de community, en nog veel meer.

Bonussen voor Naturalists

Verdoof wilde dieren en vul je zakken door Samples te verkopen aan natuurbeschermster Harriet Davenport, die je voor je inspanningen beloont met 2x RDO$ en XP.

Laat zien dat je een betere jager bent dan je concurrenten door groot wild te schieten en punten binnen te harken in de Wild Animals Kill Challenge, goed voor 2x RDO$ en XP. Hoe groter en zeldzamer het dier, hoe beter. Verkenners die er liever op uit trekken met een fototoestel dan een jachtgeweer kunnen 2x RDO$ en XP verdienen door de gevarieerde fauna vast te leggen op de gevoelige plaat in het Wildlife Photography Free Roam Event.

Visbonussen

Verkoop de vangst van de dag aan de slager, want met 3x RDO$ voor Fish Sales wordt de vis duur betaald. Sla daarnaast Bluegills, Catfish, Salmon en meer aan de haak in het Fishing Challenge Free Roam Event en verdien er tot en met 5 februari 2x RDO$ en XP mee.

Beloningen voor Naturalists

De kansen liggen deze maand voor het oprapen, want tot en met 5 februari vallen er Naturalist-bonussen te verdienen en dat is nog niet alles. Spelers die inloggen en Red Dead Online spelen ontvangen een gratis Honor Reset, een Weight Gain Tonic en een Weight Loss Tonic.

Ondernemende Naturalists die een Sample verkopen verdienen de West Hill Haven Treasure Map en wie in één week 5 Samples slijt, mag zich verheugen op de Black and Silver Morning Tail Coat. Toegewijde dierenliefhebbers die een ronde Wildlife Photography weten te voltooien ontvangen op hun beurt 5 Legendary Animal Pheromones en wie een Animal Sighting Mission tot een goed einde brengt, kan een Novice of Promising Naturalist Role Item aanschaffen met 40% korting.

Verder ontvangen spelers die wekelijks een Hunt of Sample van een Legendary Animal voltooien de volgende beloningen:

 • 9-15 januari: 5 Gold Bars korting op een Vitalism Studies Pamphlet
 • 16-22 januari: 40% korting op een Established of Distinguished Naturalist Role Item
 • 23-29 januari: Black and Red Charro Jacket (M), Red Hitched Skirt (V)
 • 30 januari – 5 februari Beige Raccoon Hat

Je ontvangt alle aanbiedingen en beloningen binnen 72 uur na voltooiing. 

2x RDO$, XP en Gold voor de Featured Series

Vecht voor je leven in de Featured Series van deze maand, bestaande uit een scala aan speltypen die verspreid zijn over de map. Stel je skills vervolgens pas echt op de proef in twee Hardcore Series om tot en met 5 februari 2x RDO$, XP en Gold in de wacht te slepen:

 • 9-15 januari: Contrast Series (Last Stand en Sport of Kings)
 • 16-22 januari: Hardcore Overrun Series
 • 23-29 januari: Hardcore Elimination Series (Make It Count: Ancient Tomahawk, Bow and Arrow en Throwing Knives)
 • 30 januari – 5 februari Tumbleweed Series 

Gratis door de community geïnspireerde outfit

Onverschrokken avonturiers staan er deze maand goed op, dankzij een creatie van jermainejey die comfort en mode combineert. Zo kunnen Naturalists opgaan in hun omgeving zonder dat dit ten koste gaat van hun stijl. Kom als avontuurlijk buitenmens hip voor de dag door de volgende kledingstukken uiterlijk 5 februari op te halen bij deelnemende kleermakers of via de catalogus van Wheeler, Rawson & Co:

Daarnaast hebben de lokale kledingzaken tijdelijk twee speciale kledingstukken op voorraad, namelijk de Furred Gloves en Calhoun Boots.

KORTINGEN:

 • Sample Kit – 5 Gold Bars korting
 • Naturalist Role Outfits – 40% korting
 • Gus’ Garment Sets en Trinkets – 40% korting
 • Potent Predator Bait Pamphlet – 30% korting
 • Small Game Arrow Pamphlet – 30% korting
 • Fishing Rod en Lures – 50% korting
 • Bow and Arrow – 50% korting
 • Repeaters – 40% korting
 • Mustangs en Gypsy Cobs (paarden) – 30% korting
 • Coats, Corsets en Gloves – 40% korting

Januari in Red Dead Online biedt voor elk wat wils, of je nu een doorgewinterde Naturalist bent of gewoon wilt genieten van de diverse activiteiten. Laat ons weten hoe je deze maand gaat beleven en welke beloningen je het meest naar uitkijkt!

Blijf op de hoogte met GameNerds.nl voor alle laatste nieuwtjes en tips rond Red Dead Online. Veel gameplezier en tot in het Wilde Westen!

>
MENU