GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws, Pokémon

Uitstel voor Pokémon Horizons: The Series op Netflix

Voor degenen die ongeduldig wachten op de nieuwe Pokémon-anime, hebben we een kleine update. Pokémon Horizons: The Series, de serie die Liko en Roy volgt op hun avonturen met Captain Pikachu en Sprigatito, wordt iets uitgesteld. Oorspronkelijk gepland voor februari op Netflix, is de release nu verzet naar 7 maart.

Waarom het Uitstel?

The Pokémon Company liet via Twitter weten over het uitstel, maar gaf geen specifieke reden. Het blijft onduidelijk of het gaat om een strategische zet of dat er vertraging is in het opnemen van de niet-Japanse dubs.

Meer Pokémon op Netflix

Maar niet getreurd! Netflix biedt nog steeds een flinke dosis Pokémon-plezier. Recentelijk lanceerde de streamingdienst Pokémon Concierge, een stop-motion serie. Deze serie focust op Haru, die in een resort Pokémon verzorgt. Hoewel het niet de epische avonturen van Pokémon Horizons biedt, belooft het toch veel vermakelijke momenten.

Wat Kunnen We Verwachten van Pokémon Horizons?

In Pokémon Horizons: The Series kunnen we ons voorbereiden op een gloednieuw avontuur zonder Ash Ketchum. Liko en Roy beloven ons mee te nemen op spannende reizen met nieuwe en geliefde Pokémon. Met het nieuwe uitstel is de verwachting natuurlijk alleen maar groter.

Zijn jullie al klaar voor Pokémon Horizons: The Series? Wat zijn jullie verwachtingen? Laat het ons weten in de comments!

Blijf GameNerds.nl volgen voor de laatste updates over Pokémon en andere topseries. Blijf gamen!

>
MENU