GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws, Pokémon

Nieuwe Mythische Pokémon Pecharunt Ontdekt in Kitakami

Er is spannend nieuws vanuit The Pokémon Company International: Pecharunt, de ‘Subjugation Pokémon’, is onthuld. Deze Mythische Pokémon is nu te vinden in de downloadbare content ‘The Hidden Treasure of Area Zero’ voor Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.

De Ontdekking van Pecharunt

Pecharunt, wat voorheen slechts een winkelversiering leek te zijn in Kitakami, is nu ontwaakt en klaar om te verschijnen in jullie Pokémon-avonturen. Deze Pokémon maakt met zijn gif een speciaal soort Mochi, waarmee hij controle krijgt over wie het eet, mens of Pokémon. Dit onthult hun diepste verlangens en verborgen krachten. Maar let op, Pecharunt kan heel sluw zijn!

Hoe Pecharunt te Vinden

Om Pecharunt te ontmoeten, moet je eerst de epiloog van ‘The Hidden Treasure of Area Zero‘ spelen. Hiervoor moet je bepaalde post-game events in Pokémon Scarlet of Pokémon Violet hebben voltooid en de verhalen van deel 1 ‘The Teal Mask’ en deel 2 ‘The Indigo Disk’ hebben afgerond. Vraag vervolgens via Mystery Gift een Mythical Pecha Berry op en begeef je naar Mossui Town in Kitakami.

Pokémon Pecharunt

Pecharunt’s Eigenschappen

  • Type: Poison/Ghost
  • Lengte: 0,3 m
  • Gewicht: 0,3 kg
  • Ability: Poison Puppeteer
  • Speciale Aanval: Malignant Chain

Pecharunt’s Ability, Poison Puppeteer, zorgt ervoor dat Pokémon die vergiftigd worden door zijn aanvallen ook verward raken. Zijn unieke aanval, Malignant Chain, lanceert een vergiftigde ketting die het doelwit zwaar kan vergiftigen.

Wil je meer weten over Pecharunt en ‘The Hidden Treasure of Area Zero’? Ga dan naar Pokemon.nl/ScarletViolet.

Heb jij Pecharunt al ontdekt in jouw game? Deel je ervaringen met ons in de comments!

Voor meer Pokémon-nieuws en updates, blijf je natuurlijk GameNerds.nl volgen. Blijf gamen!

>
MENU