GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Top 50 UPGRADES in Winter Refresh FIFA 20 Ultimate Team

EA SPORTS lanceert vanavond om 19:00 de Winter Refresh voor FIFA 20 Ultimate Team. Dit betekent nieuwe FUT-kaartjes van spelers bij hun nieuwe club, maar ook spelers die goed hebben gepresteerd in de eerste helft van het seizoen ontvangen upgrades ten opizchte van hun normale basiskaartbeoordelingen en -statistieken.

Gelukkig heb ik vorige week bijna mijn hele FUT-elftal verkocht en aangezien de prijzen nu flink aan het dalen zijn kan ik de spelers goedkoper terug halen waardoor ik wat extra coins over hebt voor wat leuks. Ik hoop dat jullie zo slim waren en hetzelfde hebben gedaan.

Anyways, dit is de lijst met de top 50 spelers die worden geüpgraded als onderdeel van Winter Refresh op 14 februari om 19:00 uur. Deze lijst bevat alleen spelers die de grootste upgrades hebben gehad (+3 OVR of hoger). Dit zijn dus NIET alle spelers die een upgrade krijgen!

Wat de excacte rating wordt van de nieuwe spelers heeft EA nog niet bekend gemaakt, maar zodra ik dit weet wordt dit bericht asap aangepast.

Ongetwijfeld gaan we ook nog nieuwe Ones to Watch-spelers krijgen, nieuwe spelers in League SBC-beloningen en dagelijkse en wekelijkse doelstellingen.

FIFA 20 Winter Refresh Team:

>
MENU