GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: Featured, FIFA, Nieuws

FIFA 21 verschijnt 17 maart op Google Stadia

EA bouwt het FIFA-imperium verder uit door verschillende in-development mobiele mogelijkheden, door het gratis op PC te downloaden FIFA Online 4 om in potentie 80 miljoen extra spelers te bereiken in 15 nieuwe landen. Daarnaast, zal de franchise voor de eerste keer op Stadia beschikbaar worden wanneer EA SPORTS FIFA 21 op dit platform uitkomt op 17 Maart.

Deze uitbreiding bouwt voort op het constante groei- en succesverhaal van de EA SPORTS FIFA-franchise. EA SPORTS FIFA 21 was in 2020 de best verkopende game in het Verenigd Koninkrijk. Het blijft een van de meest populaire games ter wereld en over de gehele levensduur van de EA SPORTS FIFA-franchise zijn er nu meer dan 325 miljoen exemplaren verkocht. Bovendien zijn er meer spelers die EA SPORTS FIFA 21 spelen dan het uiteindelijke record brekende EA SPORTS FIFA 20 in dit stadium van de productcyclus, wat aangeeft dat de interesse van de fans blijft groeien.

Om de fanschare van EA SPORTS FIFA verder te laten groeien, is het cruciaal dat spelers meer manieren wordt geboden om te spelen. De gratis speelbare FIFA Online 4-ervaring op pc, die op grote schaal wordt gespeeld in Azië, is binnenkort voor het eerst beschikbaar in Rusland, Polen, Turkije en meer, waarmee de game binnen handbereik komt voor tientallen miljoenen gepassioneerde fans. De aanstaande release van FIFA 21 op Google Stadia, op 17 Maart, laat spelers direct hun favoriete videogames spelen op schermen die ze al bezitten.

Mobiel blijft het populairste game platform ter wereld en EA SPORTS heeft zes voetbal ervaringen in ontwikkeling, uiteenlopend van authentieke simulatie tot unieke arcade formats, die voor iedereen nieuwe manieren bieden om te spelen. Meer informatie over deze uiteenlopende mobiele voetbalervaringen volgt op een later tijdstip.

>