GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

TEKKEN World Tour 2024: Een Nieuwe kampioen TEKKEN 8

Groot nieuws in de wereld van eSports: de TEKKEN World Tour 2024 is terug en dit keer met TEKKEN 8 als het middelpunt van de actie!

Een Nieuw Tijdperk in de TEKKEN Wereld De TEKKEN World Tour Finals 2023 was een spektakel met de kroning van een nieuwe kampioen, Arslan Ash. Dit markeert het einde van een tijdperk voor TEKKEN 7, want TEKKEN World Tour 2024 belooft een geheel nieuwe competitieve ervaring in persoon, met TEKKEN 8 als hoofdspel.

TEKKEN 8: Verheffen van de Serie Ontwikkeld door Bandai Namco Studios, zet TEKKEN 8 de legendarische vechtgame-franchise voort, nu met de kracht van Unreal Engine 5. Verwacht verbluffende nieuwe visuals, volledig vernieuwde personages, en een innovatief “Aggressive” gevechtssysteem. TEKKEN 8 verschijnt op 26 januari 2024 voor PlayStation 5, Xbox Series X | S, en PC via Steam.

Nieuwe Partnerships en Toernooiformat De TEKKEN World Tour 2024 omvat nieuwe samenwerkingen met merken zoals Chipotle, Venum, Uniqlo en Victrix by PDP. Het toernooi zal bestaan uit globale en regionale klassementen, met MASTER+, MASTER, CHALLENGER en DOJO in-persoon competities.

EVO Japan en DOJO Evenementen EVO Japan 2024 wordt toegevoegd als een Master+ kwalificatie-evenement, en aan het einde van maart kunnen toernooiorganisatoren hun aanvragen indienen voor DOJO-evenementen.

Klaar voor de strijd? De TEKKEN World Tour 2024 begint op 13 april bij EVO Japan. Blijf op de hoogte voor meer informatie over tourpartners, data, locaties en aanmeldingen op tekkenworldtour.com.

Gamers, zijn jullie klaar om deel te nemen aan TEKKEN World Tour 2024 en de strijd aan te gaan in TEKKEN 8? Laat het ons weten in de comments!

Vergeet niet GameNerds.nl te volgen voor meer nieuws en updates over TEKKEN en andere topgames.

>
MENU