GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Bandai Namco Onthult Openingsvideo Tekken 8 en Eerste DLC-Personage!

Ben je klaar voor wat Tekken-actie? Bandai Namco heeft zojuist de hype rond Tekken 8 naar een hoger niveau getild door de openingsvideo van het spel te onthullen. En wat een spektakel is dat! Het is een groot strijdtoneel dat de intense rivaliteit tussen Jin Kazama en Kazuya Mishima benadrukt.

Een Familieconflict Centraal

De focus van de openingsvideo ligt op het vurige gevecht tussen vader en zoon: Jin Kazama tegen Kazuya Mishima. Hun conflict is niet alleen een persoonlijke strijd, maar ook een epische confrontatie die de hele Tekken-wereld raakt.

Het Originele Roster in Actie

Elk personage uit het originele roster van Tekken 8 maakt zijn opwachting in de video, compleet met coole animaties en vette moves. Dit belooft veel goeds voor de gameplay en de visuele presentatie van het spel.

En Wie is het Eerste DLC-Personage?

Voor de echte Tekken-fans is er nog meer goed nieuws. Het eerste DLC-personage is onthuld: een oude bekende met acrobatische en behendige moves. Wie dit precies is, blijft nog even een verrassing, maar de fans zullen zeker niet teleurgesteld zijn.

Tekken 8 Release Datum

Bereid je maar vast voor, want Tekken 8 ligt vanaf 26 januari in de winkels. Met de onthulling van de openingsvideo en het eerste DLC-personage, zijn de verwachtingen hooggespannen.

Wat denken jullie, GameNerds? Zijn jullie klaar voor Tekken 8 en welk personage hopen jullie dat als DLC wordt toegevoegd? Laat het ons weten in de comments!

Voor het laatste nieuws over Tekken 8 en andere topgames, houd GameNerds.nl in de gaten. Blijf gamen!

>
MENU