GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Team Kaliber wint Call of Duty World League New Orleans Open

Afgelopen weekend waren de beste teams van over de hele wereld aan het strijden voor die felbegeerde titel van het CWL New Orleans Open. Team Kaliber claimde als winnaar het grootste deel van de prijzenpot van $ 200.000, als onderdeel van de prijzenpool van $ 4,2 miljoen, de grootste in de geschiedenis van Call of Duty esports! Dit was het tweede CWL Global Open kampioenschap van Team Kaliber van het seizoen en won eerder al in december 2017 de CWL Dallas Open.

Teams uit Noord-Amerika, Europa en de regio Azië, streden tijdens het evenement voor een kans om zondag te worden gekroond. Het toernooi werd online bekeken op MLG.com/CallofDuty en via de in-game Call of Duty: WWII Headquarters Theatre.

  • 1st – Team Kaliber
  • 2nd – Luminosity Gaming
  • 3rd – Rise Nation
  • 4th – Red Reserve
  • 5th/6th – Echo Fox / eUnited
  • 7th/8th – Evil Geniuses / FaZe Clan

“Winning back-to-back events means the world to us. A lot of people doubted us, even after our Championship win at CWL Dallas, and I’m glad we could prove them all wrong,” zegt CWL New Orleans Open MVP Martin ‘Chino’ Chino. “I’m really proud of us but being as good as we are I feel like we can keep improving. We want to stay at the top and the next challenge is the CWL Pro League and then CWL Atlanta in March.”

Gebaseerd op CWL Pro Points die het hele seizoen zijn opgebouwd en eindigen met de CWL New Orleans Open, de 16 beste teams die deel uitmaken van fase 1 van de CWL Pro League – een multi-stage toernooiserie met teams uit Noord-Amerika, Europa en de Azië-Pacific regio – zal beginnen met het concurreren op de MLG Arena in Columbus, Ohio, op 23 januari.

Het seizoen gaat verder met het volgende open evenement van het seizoen, in het Georgia World Congress Center in Atlanta op 9 – 11 maart 2018.

>
MENU