GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Speel met Vaas, Pagan Min en Joseph Seed in Far Cry 6

Voor het eerst in de geschiedenis van de Far Cry-franchise krijgen Season Pass-bezitters de mogelijkheid om van perspectief te wisselen en te spelen als enkele van de meest beruchte schurken: Vaas Montenegro, Pagan Min en Joseph Seed, allemaal vertolkt door de originele cast!

In elk van de drie uitbreidingen duik je in de zieke gedachtes van deze bad guys en ontdek hun achtergrondverhalen. Daarnaast ga je het gevecht aan met hun innerlijke demonen en herenigen ze zich met bekende gezichten in een gloednieuwe gameplayervaring geïnspireerd op het roguelite-genre. Spelers moeten sterk genoeg worden om uiteindelijk meerdere niveaus van de schurk te overleven. Verder ontvangen Season Pass-bezitters het veelgeprezen Far Cry 3: Blood Dragon, volledig omgetoverd tot een Classic Edition voor console-spelers.

Far Cry 6 is vanaf 7 oktober 2021 verkrijgbaar voor Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is de game onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

>
MENU