GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Far Cry 6 Pagan: Control DLC is vanaf 11 januari verkrijgbaar

Far Cry 6 Pagan: Control is de tweede DLC voor de Season Pass en is vanaf 11 januari verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia en Windows PC. Spelers moeten Far Cry 6 bezitten om met de DLC aan de slag te gaan.

In Pagan: Control, kruipen spelers in de huid van Pagan Min, de iconische schurk uit Far Cry 4. Pagan: Control brengt nieuwe missies in combinatie met verhalen. Far Cry 6 Pagan: Control biedt spelers een unieke kans om de geest van Pagan te verkennen, meer te weten te komen over zijn verleden en het op te nemen tegen bekende gezichten terwijl hij worstelt om te ontsnappen aan zijn cyclus van schuld en spijt.

Eerder verscheen al Vaas: Insanity, een mix van actie en storytelling, welke een unieke kans bood om het verleden, de persoonlijke demonen en de beweegredenen van Far Cry 3-schurk Vaas beter te begrijpen.

Joseph: Collapse, de derde en laatste DLC van de Season Pass, is later dit jaar verkrijgbaar en stelt spelers staat om in de geest van de schurk van Far Cry 5 te duiken.

Far Cry 6 is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna, Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice. Spelers die Far Cry 6 op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor Xbox Series X of PlayStation 5.

>
MENU