GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws, Warzone

Seizoen 4 voor Call of Duty Modern Warfare & Warzone is uitgesteld

Op woensdag 3 juni zou het nieuwe seizoen voor Modern Warfare en Warzone beginnen, maar daar kan een dikke rode streep doorheen als de Chevy van de A-team! Activision heeft aangekondigd dat seizoen 4 voor Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Warzone wordt uitgesteld.

Seizoen 4 voor Modern Warfare en Warzone zou op 3 juni beginnen op PlayStation 4, Xbox One en pc, maar het bedrijf heeft besloten de release van het 4e seizoen uit te stellen vanwege de huidige protesten in Amerika.

Er is geen nieuwe startdatum voor de seizoenen aangekondigd, maar zodra dit bekend is laten we het jullie asap weten! Wanneer je de nieuwste trailer nog niet hebt gezien kun je op deze link klikken.

Seizoen 4 bevat een nieuwe Operator, Captain Price, nieuwe Battle Pass, nieuwe MP-kaarten, nieuwe wapens en meer voor Call of Duty: Modern Warfare en Warzone wanneer het officieel wordt uitgebracht.

 • Reinald schreef:

  Sat ze dit uitstellen snap ik eigenlijk echt neit wanneer ze voor ieder protest/moord in amerika iets utistellen kunnen ze het net zo goed helemaal offline halen

  • Marcel Kraan schreef:

   Volgens mij is het ook een excuus om achterstallig “werk” in te halen

 • Dick schreef:

  Hallo is er ook nog en plunder in seizoen 4 zo ja waar kan ik dat vinden

 • >
  MENU