GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws, Warzone

Seizoen 4 van Call of Duty: Modern Warfare & Warzone verschijnt op 3 juni

Seizoen 4 voor Call of Duty: Modern Warfare en Warzone begint op woensdag 3 juni op PlayStation 4, Xbox One en pc. Met het nieuwe seizoen krijgen we uiteraard nieuwe maps, wapens, operators en gaat er ook wat gebeueren met de Battle Royale-map in Call of Duty Warzone.

Dus wat komt er precies in het nieuwe seizoen? Met name old school maps zoals Scrapyard zullen opnieuw verschijnen in de multiplayer, nieuwe operators zoals Captain Price en Gaz maken hun opwachting als Operator en Warzone zal een kaart-update krijgen.

De nieuwste trailer laat een samenvatting zien van het verhaal van Modern Warfare tot nu toe en bevestigt dat Captain Price de nieuwe operator is, evenals Gaz.

Wat we precies kunnen verwachten van het vierde seizoen in Call of Duty: Modern Warfare en Warzone wordt op 3 juni duidelijk, wanneer het nieuwe seizoen live gaat voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

-UPDATE-

Activision heeft aangekondigd dat seizoen 4 voor Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Warzone wordt uitgesteld.

 • Qanon schreef:

  Trieste mensen daar…. Gaan ze ook 4july afschaffen als hier bom lucht in gaat. Of als China weer paar mensen afmaakt ?? Rellen Hongkong dacht het niet. Nu hele wereld dupe Laten zijn voor iets dat zich in Amerika afspeelt. Ook nog eens dik nep is door democraten opgezet en Soros. Want mister Floyd is gister gefilmd staat gewoon tussen relschoppers in :) globale bedrijf mag dit nooit doen politiek bedrijven zelfde met Sony idioten. Heb me PS4 kapot gegooid en heb nu 2 x Xbox one X staan einde Sony voor mij call of duty is ook klaar voor mij mafketels

  • BlackpantherHQ schreef:

   Heb je alleen jezelf mee
   En als je dus door een uitstel van update je ps4 stuk heb gegooid ben je blijkbaar niet echt 100% in die bovenkamer van je ik hoop dat er ook wat uitgesteld wordt op de Xbox kan je die ook kapot gooien dan heb je niks meer piemeltje #BLM #Blacklivesmatter

 • >
  MENU