GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Sector One Black en Defusekids kampioenen van ESL Benelux Championship

Afgelopen weekend vond de eindstrijd plaats van het ESL Benelux Championhip van League of Legends en Counter-Strike: Global Offensive. Wij waren erbij en mochten een kijkje nemen in de vernieuwde studio van ESL Benelux in Haarlem om de wedstrijden van dichtbij te bekijken en om alle broodjes op te eten! 

Na een spannende eindstrijd, die onder andere live was te volgen via Facebook en het Twitch-kanaal van ESL Benelux, kroonde Sector One Black zich tot kampioen van de Benelux bij League of Legends. Defusekids kwam als sterkste uit de strijd bij de Counter-Strike: Global Offensive-league. Tijdens de finales van het ESL Benelux Championship stond een prijzenpot van  €13.000,- op het spel.

League of Legends

Sector One Black wist de finale te halen van League of Legends en daarin nam het team het op tegen New Dynasty. Sector One Black trok in een spannende strijd uiteindelijk aan het langste eind. Teamcaptain Eli ‘Tafikay’ Bonny was zeer blij na de winst in de finale:

“We hebben het hele seizoen er hard voor gestreden en om dan uiteindelijk kampioen te zijn is een droom die uitkomt, fantastisch!”

Counter-Strike: Global Offensive

Defusekids bleek in een zenuwslopende finale de sterkste en kroonde zicht tot kampioen van de Benelux in de Counter-Strike-League. Gido Brouwer, teamcaptain van Defusekids, spreekt over loon na werken na het winnen van het kampioenschap.

“Het was een lang en zwaar seizoen, maar we zijn kampioen geworden, we zijn hier heel trots op!”

ESL Benelux Championship

Rainbow Six Benelux League

Naast de ontknoping van het ESL Benelux Championship van afgelopen weekend vinden op zaterdag 30 juni de finales plaats van de Rainbow Six Benelux League. Na een zinderend seizoen wisten Trust Gaming, Big Guns, Team Demise en Flash Point zich te kwalificeren voor finales van de Rainbow Six Benelux League. Deze zijn live te volgen via het Twitch-kanaal van Ubisoft.

ESL Benelux Championship

>
MENU