GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws, Red Dead Online

Verdien Dubbele RDO$ en XP in Red Dead Online

Het spel Red Dead Online heeft een reeks nieuwe bonussen en beloningen onthuld voor de natuurliefhebbers in hun speler gemeenschap. In plaats van zich te richten op jacht en stropen, moedigt de game spelers aan om dichterbij te komen en de wilde dieren van de frontier te onderzoeken en te beschermen.

Spelers die het plaatsje Strawberry bezoeken om de Naturalist’s Sample Kit te verkrijgen, kunnen genieten van een korting van 10 Gold Bars tot 31 juli. Bij het bereiken van Rank 5 kunnen spelers Legendary Animal Sighting Missions lanceren vanuit Harriet’s tent, wat hen 2X XP en Role XP oplevert. Bovendien kunnen ze 2X RDO$ en XP verdienen door deel te nemen aan Legendary Animal Protection Free Roam Events, waarbij ze dieren zoals de Sapa Cougar en Moonstone Wolf moeten beschermen.

Verkoop deze week een sample aan Harriet om een Lake Isabella Treasure Map te verdienen. Er zijn ook dubbele beloningen te verdienen bij Naturalist Sample Sales en extra beloningen te winnen bij Blood Money Opportunities, Wildlife Photography en meer.

Naast deze activiteiten zijn er ook bonussen voor andere activiteiten: voltooi een Blood Money Opportunity om de Morales Vest in bruin te ontvangen; maak een Coat of Trinket in Gus’ Store om 42 rondes van Buckshot Incendiary Shotgun Shells te krijgen; voltooi een ronde van Wildlife Photography om de beige Raccoon Hat te ontvangen; jaag op een Legendary Animal om de tan Diamondback Hat te krijgen; neem een sample van elk Legendary Animal om de Furred Gloves in beige en zwart te ontvangen voor beperkte tijd.

Bovendien krijgen alle spelers die deze maand Red Dead Online spelen 2 Potent Predator Bait en 2 Potent Herbivore Bait. Alle aanbiedingen en beloningen worden binnen 72 uur na voltooiing geleverd.

Ten slotte, om de competitieve vaardigheden van spelers op de proef te stellen, biedt de Featured Series deze maand dubbele beloningen. Voor de week van 25 juli tot 31 juli is dit de Lemoyne Series.

>
MENU