GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Rainbow Six Siege Year 3: Nieuwe zombie mode, maps en operators

Nadat ENCE eSports zich dit weekend kroonde tot kampioen van de Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Season 3 Pro League Finale in Sao Paulo, kondigt Ubisoft Year 3 aan van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Een nieuw seizoen met gloednieuwe content en nieuwe uitdagingen.

Rainbow Six Siege Year 3 begint met Operation Chimera. De twee nieuwe Operators van dit seizoen zijn specialisten in zombie-situaties en staan tegenover een serieuze dreiging in het eerste coöp-event ooit in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege: Outbreak. Dit event is gratis speelbaar gedurende vier weken voor alle spelers. Het bevat ook een exclusieve verzameling van uiterlijke items die enkel beschikbaar zijn tijdens het event. Daarnaast zijn de Operators uiteraard ook speelbaar in de multiplayer.

De volledige onthulling van Operation Chimera en Outbreak vindt plaats tijdens de Six Invitational 2018 in Montréal. Meer informatie over Year 3 volgt binnenkort.

Year 3 wordt onderverdeeld in vier seizoenen en bevat onder andere:

  • 8 nieuwe Operators van ‘s werelds hoogst gewaardeerde CTU’s.
  • 2 nieuwe mappen in Italië en Marokko.
  • 1 make-over van een bestaande map, met nieuw leveldesign en art direction.

De Year 3 Pass is verkrijgbaar vanaf 12 december 2017. Tot die datum hebben spelers nog een laatste kans om een Year 2 Pass aan te schaffen, die niet enkel 8 Operators bevat (Mira, Jackal, Ying, Lesion, Ela, Dokkaebi, Vigil en Zofia), maar ook enkele exclusieve aanpassingsopties.*

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

*Aanbod geldig tot en met 11 december 2017. Aanpassingsopties zijn niet meer verkrijgbaar na die datum.

>
MENU