GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Rainbow Six Pro League Seizoen 7 gaat donderdag van start in Europa

Deze week gaat de Rainbow Six Siege Pro League Seizoen 7 van start in alle vier de regio’s wereldwijd: Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en Noord-Amerika. Hier in Europa gaat de competitie donderdag van start met exact hetzelfde gevecht waarmee de Six Inivitational 2018 begon: wereldkampioen PENTA Sports tegen het Franse Vitality.

Met Seizoen 7 begint het derde jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League. Met ingang van dit jaar is Seizoen 7 het laatste seizoen met het format dat gebaseerd is op drie maanden. Na Seizoen 7 bestaat elk jaar ​​uit twee Pro League Seizoenen van zes maanden. Dit nieuwe format gaat van start met Seizoen 8 in juni 2018. Seizoen 7 wordt afgesloten met een seizoensfinale, waarin acht van ’s werelds beste Pro League-teams elkaar in de Verenigde Staten ontmoeten voor een laatste confrontatie. Alle details over dit LAN-evenement, inclusief de exacte locatie, worden binnenkort bekendgemaakt.

Vanaf deze week spelen de Europese teams de komende zeven weken wedstrijden op donderdagavond om 19.00 uur en 21.00 uur. Deze wedstrijden zijn live te volgen via Twitch.tv/Rainbow6.

 

>
MENU