GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Rainbow Six Pro League Season 7 finales op 19 en 20 mei in Atlantic City

De Rainbow Six Pro League Season 7 finales worden op 19 en 20 mei in het Harrah’s Resort Atlantic City Hotel & Casino gehouden. De finales brengen de beste Rainbow Six Pro League-teams van het zevende seizoen samen., Per regio, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en Noord-Amerika, plaatsen twee teams zich. De teams strijden in Atlantic City voor de prijzenpot van $275.000.

Met Season 7, dat begin maart 2018 is gestart, ging ook het derde jaar van de Rainbow Six Pro League van start. Season 7 is een transitieseizoen en daarom het laatste seizoen met het format dat gebaseerd is op drie maanden. Na Season 7 bestaat elk jaar uit twee Pro League Seasons van zes maanden. Dit nieuwe format gaat van start met Season 8 in juni 2018.

Dreamhack

Als onderdeel van dit nieuwe format maakt Rainbow Six Siege intrede op vier Dreamhack events gedurende 2018 en 2019. Deze events geven professionele en amateurteams de kans om tegen elkaar de strijden in spannende LAN-events met een prijzenpot van $50.000 per event. Rainbow Six is aanwezig op de volgende Dreamhack events:

  • DreamHack Austin, Verenigde Staten (1-3 juni 2018)
  • DreamHack Valencia, Spanje (12-15 juli 2018)
  • DreamHack Winter – Jönköping, Zweden (30 november-3 december 2018)
  • Begin 2019, locatie wordt binnenkort bekend gemaakt

FNATIC

Voor het eerst neemt dit seizoen ook FNATIC deel aan de Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League. FNATIC, de gerespecteerde en zeer succesvolle eSports-organisatie, heeft het voormalige Mindfreak-team overgenomen en gaat meestrijden in Azië-Pacific. De vijf Australische spelers starten aankomende zaterdag direct al onder de naam FNATIC en treden aan tegen het Japanse Sengoku Gaming Extasy. Meer informatie over de deelname van FNATIC aan de Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League is hier te vinden: https://fnatic.com/articles/fnatic-join-rainbow-6-siege.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store.

>
MENU