GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Rainbow Six Pro League Season 7 finale gaat 19 mei van start

De acht beste Rainbow Six Pro League-teams van de wereld nemen deel aan de finale van Season 7, die plaatsvindt op 19 en 20 mei in Harrah’s Resort Atlantic City Hotel & Casino. In deze finale zitten steeds twee teams die één van de vier regio’s vertegenwoordigen: Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en Noord-Amerika. De teams strijden in Atlantic City voor de prijzenpot van $275.000, waarmee de totale prijzenpot van alle officiële Year 3-toernooien uitkomt op $1.400.000.

Op 19 en 20 mei vanaf 17.00 uur is op Twitch.tv/Rainbow6 de wedstrijd live te volgen. Op zondag 20 mei worden meer details onthuld over de Six Major Paris, inclusief het Major’s kwalificatie-format (om 19.30 uur). Ook wordt er meer informatie gegeven over de volgende update van Rainbow Six Siege, Operation Para Bellum, die onder andere het Pick&Ban systeem introduceert.

Onder de teams die gekwalificeerd zijn voor deze Season 7 Finale zit de nieuwe prestigieuze naam, FNATIC, die afgelopen april lid werd van de Rainbow Six Pro League.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store.

>
MENU