GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Rainbow Six ESL Pro League gaat op 23 maart van start in Europa

Ubisoft en ESL hebben bekend gemaakt dat Year 2 van de Tom Clancy’s Rainbow Six ESL Pro League op 23 maart van start gaat in Europa. In Noord-Amerika begint Year 2 op 20 maart en in Brazilië op 26 maart.

De Pro League van dit jaar kent drie seizoenen en een grote finale waarbij de Rainbow Six Kampioen gekroond wordt. Aan het einde van ieder seizoen strijden de beste teams uit Europa, Noord-Amerika en Brazilië op een live event tegen elkaar om $100.000 aan prijzengeld te winnen tijdens de PC Season Finals. De finales van Seizoen 1 vinden op 20 en 21 mei plaats in Katowice, Polen.

Year 2 van de Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League vindt uitsluitend plaats op Windows PC, terwijl consolespelers blijven strijden in de Major Leagues. Op deze manier blijft de competitie zich ontwikkelen en wordt deze het komende jaar groter en beter dan ooit.

“Door alles in te zetten op PC, willen we meer mensen bij de competitie betrekken en meer entertainment bieden aan de kijker. Zo belichten we de positieve aspecten die we willen omarmen: de toewijding van onze pro’s voor de game, hun discipline, hun harde werk en de opofferingen die zij moeten maken”, aldus Alexandre Remy, Brand Director.

>
MENU