GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Bekijk hier de onthulling van FIFA 19 – EA PLAY 2018 Livestream

Vandaag is de aftrap van EA PLAY 2018, een evenement dat plaatsvind van 9 t/m 11 juni. Op EA PLAY draait het allemaal om de nieuwste games, de laatste nieuwtjes, verhalen achter de schermen en live content van bijvoorbeeld FIFA 19. Hier is het ook mogelijk om voor het eerst de nieuwe footie van EA SPORTS te spelen.

Met elke release van een nieuwe FIFA wordt de game altijd net iets beter en mooier. Al moet ik zeggen dat ik FIFA 18 een stap achteruit vind ten opzichte van FIFA 17. Laten we het er maar op houden dat je soms een stapje achteruit moet doen om er daarna weer twee vooruit te zetten.

Wat wij wel al weten is dat de Champions League en de Europa League aan FIFA 19 worden toegevoegd. Daarnaast worden er ook weer nieuwe competities aan de game toegevoegd zoals de Serie A, waarvan EA SPORTS nu een officiële licentie heeft, dus de ‘Calcio A’ zien we niet meer terug. Bovendien keert Borussia Dortmund ook weer terug. De afgelopen jaren lagen de rechten van de Duitse voetbalploeg bij Konami. Maar de contracten zijn verlopen en keert Borussia Dortmund terug naar FIFA 19.

Behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst, maar een FIFA-game wordt altijd eind september uitgebracht en ik gok dat we FIFA 19 op vrijdag 28 september in de winkels kunnen verwachten. De FIFA 19 demo is twee weken eerder beschikbaar op vrijdag 14 september

Mis de onthulling van FIFA 19 niet op zaterdag 9 juni om 20.00.

  • Robs schreef:

    FIFA 19!

  • >
    MENU