GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Nieuwe joy-cons binnenkort beschikbaar voor de Nintendo Switch

Nintendo heeft onlangs een nieuwe set aan Joy-cons gepresenteerd in de kleuren Blauw/Neon Geel en Neon Paars/Neon Oranje. Deze controllers kosten net als alle andere eerder uitgekomen sets zo’n 80 euro en komen in oktober uit. Of deze kleuren ook lost te koop zijn (voor 60 euro) is nog onbekend, maar wij gaan er wel van uit.

Waarom Nintendo zoveel kleuren blijft maken is voor ons de vraag. Wij hebben liever dat ze de kwaliteit van deze controllers verhogen in plaats van een massa productie aan regenbogen.
Onlangs had ik een probleem met mijn controllers waar mijn Joy-con een afwijking had naar rechts. De nieuwe  Joy-cons die Nintendo nu presenteert heeft hetzelfde probleem. Toegegeven dat niet elke controller deze fout heeft, is het toch een slordigheid. Gelukkig ook op te lossen met een hoge druk spuitje, maar toch.. zo iets hoor je gewoon te fixen.

Wat wel leuk is aan deze nieuwe set kleurtjes is dat je nu 100 verschillende combinaties kan maken! Toegegeven hebben wij GameNerds de meest saaie combinatie die er is (grijs+grijs). Maar wij zijn wel benieuwd welke combinaties jullie hebben. Zie hier onder ons bingo vlak met alle verschillende combinaties!

De onlangs aangekondigde Nintendo Switch Lite heeft geen detachable Joy-cons, wat betekend dat je niet 100 verschillende combinaties kan maken. Denk je dat ze de Nintendo Switch Lite dan wel in 100 verschillende kleuren gaan uitbrengen?

>
MENU