GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Nieuwe gameplay beelden van Borderlands 3 tijdens Reveal Livestream

Gearbox Software heeft een nieuwe stream gepland voor Borderlands 3 op woensdag 1 mei. Voor iedereen die met smart zitten te wachten op nieuwe gameplay beelden van Borderlands 3 mogen deze reveal stream absoluut niet missen! 

Er zal een ‘pre-show’ plaatsvinden van ongeveer 30 minuten en vervolgens worden wij getrakteerd op een nieuwe gameplay trailer van Borderlands 3. Hopelijk zal deze stream wat soepeler verlopen dan de vorige keer. Toen Gearbox op PAX East de eerste trailer van Borderlands 3 wilde laten zien was het internet zo traag als dikke stront door een trechter en werden de beelden getoond op 10 frames per seconde! Naar verwachting gaat het nu beter aangezien ze de stream gewoon vanuit de thuisbasis doen. Rond een uurtje of 19:00 is de reveal livestream van Borderlands 3 te zien op Twitch.

Wat nog leuker is aan dit nieuws is dat er verschillende Youtubers en media zijn uitgenodigd om de game na de reveal te streamen. Hoeveel content deze streamers gaan laten zien is nog even afwachten, maar ik ben in ieder geval erg benieuwd hoe de gameplay er uit gaat zien en wat de skills van de nieuwe Vault hunters zijn. Waar hopen jullie op tijdens de livestream van Borderlands 3?

Onlangs heeft Gearbox leuke updates uitgevoerd op de oude Borderlands games, dit alles ter voorbereiding op de release op 13-09-2019.

 

 

  • Erikfcdb schreef:

    Zaterdag 1 mei???

  • >
    MENU