GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Nieuwe focuscamera voor een verbeterde spelerservaring in EA FC 24 Career Mode

In EA SPORTS FC 24  Career Mode is er extra aandacht besteed aan de camera-instellingen wanneer spelers zich vastleggen op hun eigen voetballer. Het idee was om de spelervaring consistent te houden met alle andere modi waar spelers van genieten in EA SPORTS FC 24.

Allereerst zal de camera prioriteit geven aan het houden van de speler op het scherm, terwijl er ook geprobeerd wordt om de bal in de gaten te houden. Wanneer de speler het strafschopgebied van de tegenstander nadert of wanneer er belangrijke acties worden uitgevoerd zoals dribbelen of verdedigen, zal de camera inzoomen op de speler om het belang van hun acties te benadrukken.

Naast de camera-updates zijn ook de personalisatie-opties voor spelers uitgebreid met onder andere tatoeages en gezichtsbeschermers, en zijn er belangrijke updates gemaakt aan het trainingssysteem.

EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

>
MENU