GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Tatoeages zijn eindelijk beschikbaar in EA FC 24 Career Mode

In EA SPORTS FC 24 zijn de personalisatie-opties voor spelers flink uitgebreid, waardoor spelers hun virtuele voetbalprofielen nog verder kunnen personaliseren. Enkele van de nieuwe toevoegingen zijn specifiek gevraagd door spelers.

Tatoeages zijn nu beschikbaar als optie voor spelerspersonalisatie. Deze nieuwe feature maakt het mogelijk om spelers verder te onderscheiden en hun persoonlijke stijl naar voren te brengen. Daarnaast zijn er nu ook gezichtsbeschermers en brillen geïntroduceerd in de spelerscarrière-modus. Deze nieuwe opties zorgen ervoor dat spelers, naast de manier waarop ze zich op het veld gedragen via PlayStyles, nu nog meer mogelijkheden hebben om hun uiterlijk aan te passen.

Verder zijn er ook updates gemaakt aan het trainingssysteem om het spel nog aangenamer te maken. Spelers kunnen nu voor elke wedstrijd deelnemen aan trainingssessies. Ze hoeven zich geen zorgen te maken over het missen van een trainingssessie omdat ze naar de volgende wedstrijd zijn gegaan. Door deel te nemen aan de trainingssessies kunnen spelers ook Persoonlijkheidspunten verdienen om hun spelersontwikkeling te ondersteunen.

EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

>
MENU