GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Nacon kondigt asymmetrische draadloze controller aan voor PlayStation 4

NACON brengt een nieuwe asymmetrische draadloze controller uit voor PlayStation 4. De Controller waarbij de d-pad is omgeruild met de linker thumbstick wordt begin 2019 verwacht voor de verkoopadviesprijs van 59,90 euro. Eerder dit jaar werd de Revolution Pro 2 is een controller voor PlayStation 4 met het uiterlijk van een Xbox-controller, maakt gebruik van eSports-technologie en geeft dus een voordeel tijdens het gamen dankzij de extra knoppen.

De NACON Asymmetric Wireless Controller is voorzien van een oplaadbare batterij en USB-ontvanger en naast alle essentiële functies van de originele PS4-controller, is in de controller van NACON ook een knop voor batterijniveau-indicatie geïntegreerd. Deze knop bevindt zich aan de achterkant van de controller en laat spelers snel controleren of het batterijniveau nog voldoende is, zonder dat ze daarvoor de game hoeven te onderbreken.  Spelers kunnen deze controller ook aansluiten op hun pc.

De NACON Asymmetric Wireless Controller, met officiële licentie van Sony Interactive Entertainment voor de PlayStation 4, is in het eerste kwartaal van 2019 beschikbaar in Europa voor de verkoopadviesprijs van 59,90 euro

>
MENU