GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Mercedes-Benz nieuwe partner ESL Benelux

ESL Benelux slaat de handen ineen met Mercedes-Benz voor de lokale ESL National Championship. Hiermee wordt de wereldwijde samenwerking tussen ESL en Mercedes Benz uitgebreid, waarbij het merk met de ster de mobility partner van ESL BeNeLux wordt.

De finales van de ESL Dutch Championship vinden plaats op zaterdag 24 november en zondag 25 november op Bright Day in de Expo Haarlemmermeer. Duizenden esportfans kunnen de finales live aanschouwen op Bright Day of live volgen online via het Twitch-kanaal van ESL Benelux.

“We zijn erg blij Mercedes-Benz te mogen verwelkomen als nieuwe partner van ESL Benelux. Mercedes-Benz zal direct zichtbaar zijn tijdens de finales van de Nederlandse en Belgische competities die aankomende twee weekenden zullen plaatsvinden. We kijken er daarbij naar uit om samen met Mercedes-Benz te werken aan de verdergaande integratie van het merk in onze esports competities in 2019!”, aldus Jaap Visser, Managing Director ESL Benelux.     

De finales van de ESL Proximus Championship vindt plaats op Zaterdag 1 en zondag 2 december in de Spiroudome te Charleroi. Meer informatie en tickets zijn hier te vinden.

>
MENU