GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Luminosity Gaming wint Call of Duty World League Fort Worth

Het tweede evenement van het 2019 Call of Duty World League-seizoen werd afgesloten met Luminosity Gaming dat de CWL Fort Worth Cup won. Er waren in totaal 16 CWL Pro League-teams die meededen aan het driedaags toernooi en boden duizenden live toeschouwers de kans om de beste Call of Duty esports-teams in actie te zien. De triomf van Luminosity was deels te danken aan de geweldige prestaties van sterspeler Peirce ‘Gunless’ Hillman, die de naam MVW van CWL Fort Worth kreeg.

Daarnaast streden meer dan 180 amateur Call of Duty esports teams om hun eigen toernooi met een speciale prijzenpot. Uiteindelijk was het FaZe Clan Black die de amateur CWL Fort Worth Open Bracket-kampioenschap wist te veroveren; een nieuwe toernooistructuur van de Call of Duty World League, ontworpen om amateur-hoppers een eigen platform van competitie te geven.

Het seizoen van Call of Duty World League gaat verder op 25 maart, live vanuit de MLG Arena in Columbus, Ohio. Van 25 maart tot en met 4 april zullen teams uit verschillende divisies het tegen elkaar opnemen opnemen als onderdeel van het CWL Pro League-seizoen.

>
MENU