GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Leid een guerrillarevolutie in Far Cry 6

De kolonel van de kip keert terug als bad guy in Far Cry 6 en dan heb ik het niet over kolonel Sanders van KFC, maar over de enige echte Gustavo Fring!

Far Cry 6 neemt ons mee naar Yara, een tropisch paradijs dat stil heeft gestaan in de tijd. De nieuwe bad guy is President Anton Castillo, vertolkt door Giancarlo Esposito (Breaking Bad), belooft zijn land in haar oude glorie te herstellen terwijl hij zijn zoon Diego klaarstoomt om hem op te volgen.

Het land is echter verdeeld en spelers gaan als een mannelijke of vrouwelijke Dani Rojas, een local, de strijd aan met Anton Castillo en zijn leger. Als Dani worden spelers langzaam een guerrillastrijder en moeten ze het eiland verkennen, van de uitgestrekte jungles tot de hoofdstad Esperanza, op zoek naar bondgenoten. Tijdens die reis maken spelers gebruik maken van een arsenaal aan nieuwe, unieke wapens, voertuigen en Fangs For Hire, zoals Chorizo, de schattigste hond op wielen.

Far Cry 6 is vanaf 18 februari 2021 verkrijgbaar voor Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook gaat de game onderdeel zijn van UPLAY+, Ubisofts abonnementsservice.

>
MENU