GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Khalid “xX ThE RoYaL Xx” Aloufi wint de FIFA 17 regionale finales in Sydney

Vorige week vonden in Parijs de regionale finales plaats voor de beste FIFA spelers uit Europa en was het Tass “Hashtag Tass” Rushan die er met de felbegeerde titel vandoor ging. Afgelopen weekend kwamen de 32 beste spelers uit verschillende landen zoals Australië, Nieuw Zeeland, China en Saudi Arabië bij elkaar in Sydney, om te bepalen wie er een plekje krijgt voor de grote finale in Berlijn.
 
Het EA SPORTS FIFA Ultimate Team Championship Series (UTC) bestaat uit zes regionale kwalificaties en één finale-evenement. Spelers kunnen zich voor de Ultimate Team Championship Series kwalificeren via de Weekend League-kwalificatietoernooien in FUT Champions in FIFA 17 en via de regionale Premier-kwalificatietoernooien over de hele wereld.
 
De finale van de FIFA Ultimate Team Championship Series in Sydney, was een spannende strijd tussen xX ThE RoYaL Xx en A8drafwz. A8drafwz pakte een ​​verrassende 2-0 voorsprong na de eerste uitwedstrijd op de Xbox One. De tweede sessie speelden de twee finalisten tegen elkaar op de PlayStation 4 en wist xX ThE RoYaL Xx de 2-0 achterstand weg te werken door met 3-1 te winnen! Dankzij deze prachtige overwinning stoot  Khalid “xX ThE RoYaL Xx” Aloufi door naar de grote finale in Berlijn, dat op 20 mei 2017 van start gaat.
 

>
MENU