GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FIFA 17 FUT Championship Series: grootste EA SPORTS-toernooi ooit

Het FIFA Ultimate Team Championship Series is het grootste EA SPORTS-toernooi ooit. In het toernooi strijden de deelnemers voor een gecombineerde prijzenpot van meer dan 1,3 miljoen dollar! Vandaag heeft EA het speelschema voor de FIFA Ultimate Team Championship Series bekendgemaakt, een serie van zes regionale kwalificaties en één finale-evenement dat wordt uitgezonden op FUTChampions.com/Live.

Spelers hebben zich voor de Ultimate Team Championship Series gekwalificeerd via de Weekend League-kwalificatietoernooien in  FUT Champions in FIFA 17 en via de regionale Premier-kwalificatietoernooien over de hele wereld.

In elke regionale finale komen 16 spelers uit op elke spelcomputer (Xbox One en PlayStation 4). De competitie begint met een poulefase waarvan de winnaars doorgaan naar een knock-out fase om de divisiewinnaar per platform te bepalen. De divisiekampioenen nemen het daarna tegen elkaar op in een finale van twee wedstrijden op beide platformen om de uiteindelijke winnaar van het toernooi te bepalen.

“Sinds de lancering van FIFA 17 hebben meer dan zes miljoen spelers in FUT Champions en meer dan 2000 spelers gestreden in de kwalificatietoernooien,” zegt FIFA Competitive Gaming Commissioner, Brent Koning. “De topspelers van overal ter wereld zijn er klaar voor om te laten zien dat ze echt de beste zijn.”

De 16 beste spelers uit seizoen 1 en de 16 beste spelers uit seizoen 2, zullen op 20 mei 2017 in Berlijn de strijd met elkaar aangaan om zich als kampioen van de Ultimate Team Championship Series te kronen en hun deel van de prijzenpot van US$ 400.000 te pakken.

>
MENU