GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

InWork School Cup: Het grootste offline FIFA 19-toernooi

In de strijd om getalenteerd IT-personeel te werven, zet InWork, samen met Stichting Verantwoord Gamen, voor de vierde keer op een rij de InWork School Cup op. Hierbij mogen studenten onder schooltijd gamen met FIFA 19. Met als hoofdprijs de kans op een pro-gamer contract en 1000 euro te winnen! 

 Het offline FIFA 19-toernooi nodigt mbo ICT-studenten door heel Nederland uit om met elkaar de strijd aan te gaan voor de eerste plaats. Bij elkaar worden er 800 deelnemers verwacht en uitgedaagd om mee te doen. Daarmee is het offline toernooi de grootste van de Benelux.

Elke mbo ICT-student in Nederland kan zich gratis inschrijven via de website www.inworkschoolcup.nl, mits zijn of haar school deelneemt. Van januari t/m mei 2019 reist InWork met de tour bus door Nederland om op de scholen voorrondes te spelen. De schoolwinnaars strijden tegen de andere finalisten tijdens de landelijke finale in mei 2019 het InWork hoofdkantoor in Amsterdam.

  1. De prijzenpot bestaat uit een pro-gamer contract en 1.000,- euro voor de eerste plaats.
  2. De tweede prijs is een SAMSUNG 4K tv (t.w.v. 500,- euro)
  3. En de derde plaats een JBL Xtreme 2 Bluetooth speaker (t.w.v. 300,- euro)

Tijdens het toernooi op een school is ook een vertegenwoordiger van Stichting Verantwoord Gamen aanwezig. Hij zal vertellen over het leven als pro-gamer en de risico’s die daaraan verbonden zijn. Hun aanpak richt zich op de positieve en bewuste benadering van gamen. Stichting Verantwoord Gamen organiseert een workshop voor studenten en docenten van de deelnemende scholen over het toepassen van verantwoord gamen in de praktijk. Kijk op www.verantwoord-gamen.nl voor meer informatie over de Stichting Verantwoord Gamen

“Wij zijn nauw betrokken met het onderwijs en geven door heel Nederland gastcolleges over solliciteren en het bedrijfsleven. Tijdens onze schoolbezoeken hebben wij gemerkt dat FIFA een belangrijke rol speelt bij studenten. Om ook op een andere manier in contact te komen met de ICT-studenten organiseert InWork daarom de School Cup!” aldus Joost van der Pijl, bedenker van de InWork School Cup.

ECV eSports is ambassadeur Stichting Verantwoord Gamen en biedt de winnaar begeleiding om op topniveau te kunnen spelen. De winnaar ontvangt persoonlijke coaching en de unieke kans om samen met andere topspelers te trainen. ECV eSports is de beste organisatie in e-Sports en heeft een actieve gaming community in het binnen- en buitenland.

>
MENU