GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield, EA SPORTS FC, Nieuws

Info, gameplay en livestreams van FIFA 17, Battlefield 1 en meer!

Alhoewel Electronic Arts zelf niet aanwezig is op de beursvloer van de E3, is vanavond om 22.00 wel de E3 2016-persconferentie van EA. Het beloofd een mooie show te worden en gaan we de eerste gameplay zien van games zoals Battlefield 1 en FIFA 2017 en zullen we ongetwijfeld meer te weten komen over Titanfall 2, Mass Effect: Andromeda. Bovendien verwacht ik zeker nog een aantal verassingen!

TIP: Sla de pagina op in je favorieten!

Battlefield 1 livestream met NOOBBFF-Noob en StoneMountain64

Vanavond is de eerste livestream van Battlefield 1 met maar liefst 64 spelers!De twee teams hebben natuurlijk allebei een squad leader en niemand minder dan NOOBBFF-Noob en StoneMountain64 zijn de aanvoerders en hun teamopstellingen bevatten de bekendste YouTubers en Twitch-streamers uit de hele wereld! Dat wordt gegarandeerd een leuke stream.

De eerste gameplay van FIFA 17

Er waren al wat geruchten over dat FIFA zou overstappen op een andere engine, maar dat is dus nu officieel bevestigd door EA Sports. De Frostbite-engine heeft al laten zien wat het allemaal in huis heeft als je kijkt naar de prachtige graphics van Star Wars: Battlefront en Need for Speed om er even een paar te noemen. Vanavond zullen we meer te zien krijgen van FIFA 17 op de Frostbite-engine.

>
MENU