GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: GTA Online, Nieuws

GTA Online lanceert gratis nieuwe elektrische auto en fiets voor GTA+ leden

Rockstar Games heeft twee nieuwe voertuigen onthuld in Grand Theft Auto Online – de Penaud La Coureuse en de Inductor, die beiden nu beschikbaar zijn voor spelers.

De Penaud La Coureuse, een sportauto uit de jaren ’70 en is nu beschikbaar bij Legendary Motorsport en is gratis te claimen voor GTA+ leden tot 16 augustus. Het voertuig komt ook in aanmerking voor upgrades van Imani Tech en Hao’s Special Works. Spelers kunnen hun voertuig uitrusten met een Missile Lock-On Jammer of Remote Control Unit vanuit de voertuigwerkplaats van hun Agency, of HSW upgrades krijgen binnen de LS Car Meet.

Het Inductor model brengt de bescheiden fiets naar de eenentwintigste eeuw

Waar men dacht dat een mountainbike al milieuvriendelijk was, blijkt dit niet het geval te zijn. Het zweet van de gemiddelde inwoner van Los Santos bevat genoeg beperkte stoffen om elk ecosysteem waar ze doorheen fietsen aanzienlijk te beschadigen. De oplossing? De wendbare, koppelgepompte Inductor, de elektrische mountainbike van je vrijheidsgevulde dromen, nu beschikbaar om te kopen bij Pedal and Metal Cycles.

>
MENU