GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: GTA Online, Nieuws

GTA Online: Double Rewards, 3X Arena Points, Korting & meer

De industriële sloopderby van Arena War betaalt deze week Double GTA $ en RP samen met TRIPLE de Arena Points uit aan alle concurrenten! Daarnaast flinke kortingen en dubbele beloningen in Survival Series.

Afgelopen weekend hebben de Arena War-gladiatoren bijzonder veel moeite gedaan om de Apocalyps-variant op hun Arena Contender-voertuigen te zetten. Om hun trouw te belonen, kunnen alle concurrenten de Apocalypse-variant voor al hun Contender-voertuigen krijgen met een speciale korting van 50%.

Als je geen schade aanricht aan je voertuigen, stop dan bij The Diamond Casino & Resort en geef het Lucky Wheel een draai om kans te maken op een gratis Dinka Sugoi, een compacte hatchback.

In Survival Series kun je de hele week dubbele beloningen krijgen.

On Sale: Vehicles
  • RC Bandito – 40% off
  • Pegassi Toros – 40% off
  • Schyster Deviant – 40% off
On Sale: Laser Weapons
  • Up-n-Atomizer – 35% off
  • Unholy Hellbringer – 35% off
  • Widowmaker – 35% off

Daarnaast krijg je ook nog 50% korting op alle Apocalypse Vehicle Upgrade Variants: Bruiser, Brutus, Cerberus, Deathbike, Dominator, Impaler, Imperator, Issi, Sasquatch, Scarab, Slamvan, ZR380. Ook is het uitverkoop in de Arena Workshop en krijg je 40% korting op de Arena Workshop Customizations en Add-Ons.

PlayStation Plus-leden ontvangen een speciale maandelijkse GTA $ 1.000.000-uitkering elke maand tot de lancering van GTA Online op PlayStation 5, alleen door de game op te starten. Deze week is je laatste kans om de maandelijkse uitkering van juli te ontvangen, die eindigt op 5 augustus.

 

>
MENU