GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Gratis VOLTA COINS en nieuwe Squad Building Challenges voor FIFA 20

De release van FIFA 20 is niet helemaal vlekkeloos verlopen, want de game zit vol met bugs en glitches. Daarnaast werkt de career-modus werkt niet goed, zijn er veel connectivieitsproblemen, het is zeg maar een beetje een rommeltje om mijzelf nog zacht uit te drukken. Anyways, ondanks alle issues zijn er meer dan 10 miljoen spelers die al de strijd tegen elkaar aangaan op de professionele en futsal velden over de hele wereld!

Om dit te vieren zullen de spelers die de game spelen voor 17 oktober worden beloond met 8,000 VOLTA COINS om hun avatar te customizen en hun stijl uit te drukken met de nieuwe beschikbare items in de meest recente VOLTA Drop. Bovendien kun je ook deelnemen aan een nieuwe VOLTA FOOTBALL Squad Building Challenge puzzel om in-game beloningen te verdienen.

Zo nu en dan houden wij wel van wat cijferjournalistiek en daarom vind je hieronder nog een aantal indrukwekkende cijfers over FIFA 20:

  • FIFA 20 spelers hebben al meer dan 450 miljoen wedstrijden gespeeld, met 1.2 miljard gescoorde doelpunten in alle speltypen.
  • In FIFA Ultimate Team zijn in de eerste drie weken sinds de lancering meer spelers de strijd tegen elkaar aangegaan dan ooit tevoren, met tot op heden meer dan 272 miljoen gespeelde FUT-wedstrijden. Bovendien zijn er meer dan 138 miljoen wedstrijden gespeeld in Division Rivals, rijgen spelers de overwinningen aaneen in de FUT Champions Weekend League om FUT Champions Verified te worden en zeker te zijn van een plek in de EA SPORTS FIFA 20 Global Series Rankings op The Road to The FIFA eWorld Cup™.
  • VOLTA FOOTBALL heeft de status van tweede meest populaire modus in FIFA 20 veroverd, met meer dan 5 miljoen avatars die tot op heden zijn gecreëerd en virtuele wedstrijden die zijn gespeeld op veldjes over de hele wereld, waarvan de top 5 locaties bestaan uit Berlijn, Rome, Lagos, London en Cape Town.

FIFA 20 is wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC

>
MENU