GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Game Mania opent Concept Store met Fortnite Challenge

Na het succes van de eerste concept store in Amsterdam, opent Game Mania op zaterdag 21 juli haar tweede hypermoderne Concept Store in Nederland. De winkel is gevestigd in Utrecht in Hoog Catharijne en de opening wordt op een feestelijke wijze gevierd. Zo is er onder andere een Fortnite Challenge en kun je een Nintendo Switch winnen!

De eerste 150 bezoekers krijgen een goedgevulde goodiebag met o.a. een Destiny 2 USB stick, Far Cry 5-zonnebril en een Game Mania-kortingsbon. Bovendien is er een Nintendo Switch te winnen! Deze staat in een glazen kluis met een viercijferige code, waarvan de eerste twee cijfers al door Game Mania zijn ingevuld. Bij aankoop van een product, mag elke consument gratis een gok wagen om de kluis te openen en de spelcomputer te bemachtigen.

Marketingmanager bij Game Mania, Tom Henderikx is blij met de nieuwe Concept Store in Utrecht: “Met de succesvolle opening van onze eerste hypermoderne gamewinkel in Amsterdam heeft ons nieuwe idee van de Concept Stores zich reeds bewezen. Bovendien past deze nieuwe vestiging in Utrecht perfect bij het vernieuwde Hoog Catharijne. Daarom zijn we blij dat we deze nieuwe Concept Store mogen openen in Utrecht en hopen we dat veel gamers langskomen voor een evenement, om een game te kopen of gewoon een potje te gamen!”

Bovendien worden er allerlei gamegerelateerde evenementen georganiseerd waar gamers elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen gamen. Zo is er op 21 juli  tijdens de feestelijke opening van de nieuwe Concept Store een meet & greet met de bekende gaming-YouTuber JoostSpeeltSpellen en een Fortnite Challenge. Deelnemers die de befaamde “Victory Royale” weten te behalen maken kans om de hoofdprijs te winnen: een Elite Pro Turtle Beach gamingheadset t.w.v. 199,99 euro.

De nieuwe Concept Store van Game Mania bevindt zich op Gildenkwartier 197, 3511 DH in Utrecht en wordt zaterdag 21 juli vanaf 10 uur geopend. Iedere gameliefhebber is welkom om langs te komen!

>
MENU