GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Game Mania krijgt een futuristische winkel: hypermoderne Concept Store

Game Mania heropent haar compleet verbouwde winkel aan de Ceintuurbaan 139 in Amsterdam en zet daarmee de nieuwe standaard voor game stores. De hypermoderne Concept Store ruilt haar schappen in voor LED-schermen en spelcomputers waar gamers vrij op kunnen spelen. Daarmee fungeert deze Game Mania-vestiging niet alleen als winkel, maar ook als verzamelplek voor liefhebbers van games.

In plaats van volle schappen, vind je een touchscreen waarop je zowel nieuwe als aankomende gamereleases kunt zien. Je kunt direct kijken of jouw favoriete game op voorraad is in het winkelmagazijn, of een pre-order plaatsen op een aankomende game om exclusieve voordelen te scoren. Ook is er meer ruimte op de winkelvloer voor liefhebbers om langs te komen en te gamen. Zo zijn er 2 grote Gameboxx-units en een gigantisch LED-scherm waar gamers samen op kunnen spelen, en worden er allerlei game-gerelateerde evenementen georganiseerd.

Game Mania wil gamers niet alleen een plek geven om te spelen, maar juist ook om andere gameliefhebbers te ontmoeten. Vandaar dat er actief wordt ingezet op het organiseren van toernooien en evenementen. Zo is er op 10 februari een meet & greet met bekende gaming-YouTubers en een Dragon Ball FighterZ-toernooi.

”Gamers voelen zich thuis in onze winkels en waarderen onze expertise. Wij zijn een van de weinige gespecialiseerde gaming retailers die nog in het gehele land actief is”’ aldus Kris Lenaerts, CEO bij Game Mania. ”Ons team bestaat uitsluitend uit gamers, waardoor wij de taal spreken en liefhebbers bij ons in de winkel altijd terecht kunnen voor een praatje of gaming advies. Je ziet dat mensen daardoor graag terugkomen.”


Op 10 februari wordt de winkel feestelijk geopend. De eerste honderd bezoekers krijgen namelijk een goed gevulde goodiebag cadeau, en er zijn twee Nintendo Switches te winnen! Deze staan in een glazen kluis met een viercijferige code, waarvan de eerste twee cijfers al door Game Mania zijn ingevuld. Bij aankoop van een product, mag je een gok wagen om de kluis te openen en één van gewilde spelcomputers te bemachtigen.

Ook krijgen de eerste honderd klanten 2000 gratis FIFA FUT Points cadeau bij hun aankoop, en krijgen de eerste honderd klanten die een Xbox One Controller kopen, hier 4 gratis Xbox One games bij t.w.v. €244,92 (Dead Rising 4, Quantum Break, Sunset Overdrive Day 1 Edition en de Halo Master Chief Collection)! Bovendien krijg je een gratis USED game cadeau bij de aanschaf van twee andere USED games en zijn er nog veel meer scherpe kortingen, zoals de PS4PRO voor 349 euro (normaal 399 euro).

De nieuwe Concept Store van Game Mania wordt op zaterdag 10 februari om 10:00 uur geopend.

>
MENU