GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FUT Friendlies – Nieuwe game modi voor FIFA 20 Ultimate Team

FUT Friendlies een nieuwe hub in FIFA 20 Ultimate Team om lokaal of online FUT te spelen met vrienden, zoals online tegen vrienden spelen in traditionele 11v11 gameplay, met of zonder Huisregels. Daarnaast verschijnen er vier compleet nieuwe manieren om te spelen: Mystery Ball, King of the Hill, Max Chemistry en Swaps.

EA SPORTS heeft de nodige vernieuwingen doorgevoerd in FIFA 20 Ultimate Team. FUT Friendlies is misschien wel de leukste nieuwe toevoeging. Dit is een nieuwe playerhub om FUT lokaal of online met je vrienden te spelen, head-to-head online in traditionele 11v11-gameplay, maar het echte plezier in FUT Friendlies komt wanneer je een custom match gaat maken met je eigen regels. In FUT 20 kun je kiezen uit de huisregels-modi die al beschikbaar waren in FIFA 19  en 4 nieuwe modi die specifiek zijn ontworpen voor FIFA 20. De House Rules-modus was al beschikbaar Pro Clubs, maar nu dus ook in FUT. Wedstrijden binnen FUT Friendlies verbruiken geen contracten of fitness, of tellen niet mee voor je clubrecord en ze dragen geen blessures en rode kaarten over waardoor ze de perfecte plek zijn om met je nieuwe spelers te experimenteren.

Max Chemistry en Swaps zijn twee nieuwe game modi die alleen beschikbaar zijn in Ultimate Team te spelen. De andere nieuwe modi zoals Mystery Ball en King of the Hill worden uitgebracht in FUT, Pro Clubs & Kick Off.

In Max Chemistry zijn de beperkingen van teambuilding weggenomen en een volledige boost toegevoegd aan de chemie van spelers, ongeacht hun positie in de ploeg of hun links. Elke speler speelt op 10 chemie en het team heeft 100 team chemie, zodat je kunt experimenteren met nieuwe squad combinaties met de volledige kracht van chemiestijlen. Swaps brengt een teambuilding-draai aan de wedstrijd. Aan het begin van elk wedstrijd worden er 3 willekeurige spelers uit je squad geruild met 3 spelers van je tegenstander. Misschien krijg je wel de 3 beste spelers van je tegenstander en krijgt hij jou slechtste spelers. Wanneer je erin slaagt om bij je tegenstander te scoren met één van hun spelers, dan telt je doelpunt dubbel!

Mystery Ball brengt het verrassingselement in de wedstrijd. Telkens wanneer de bal uitgaat, komt er steeds een nieuw ‘mystery ball’ voor terug. Dit houd in dat elke bal een aangepaste doelwaarde heeft die varieert van 1 tot 3 doelpunten en stimuleert je om in balbezit met over de top effecten te schieten, dribbelen, passen en te sprinten.

King of the Hill is een modus speciaal voor de dribbelkoningen en combineert de kracht van dribbelen in een controlezone met een meter die de focus van het spel anders maakt dan ooit tevoren. Wanneer je in de aanval bent verschijnt er op de helft van je tegenstander een controlezone waar je een bepaalde tijd moet blijven dribbelen. De zones worden steeds kleiner, maar wanneer het je lukt kun je een doelpunt voor een maximale doelwaarde van 3 laten tellen.

Op 27 september wordt FIFA 20 wereldwijd gereleased voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Gebruikers van Xbox One en PlayStation 4 die zich abonneren op EA Access en pc-gamers die zich abonneren op Origin Access, krijgen al vanaf 19 september een preview van de game van 10 uur.

Pre-Order FIFA 20 en ontvang extra’s voor je FIFA Ultimate Team.

>
MENU