GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FUT Fitness Training Cards zijn verwijderd in FIFA 21 Ultimate Team

Goed nieuws voor alle FUT-spelers! Fittnesskaarten zijn verleden tijd met FIFA 21 Ultimate Team. EA Sports heeft bevestigd dat na het luisteren naar feedback van de community, de verbruikbare FUT-items – samen met trainingskaarten – niet zullen bestaan in de nieuwe game.

 

Spelers zullen nog steeds hun conditie en uithoudingsvermogen verliezen tijdens de 90 minuten van een wedstrijd, maar ze worden automatisch volledig opgeladen voor de volgende wedstrijd. Dit betekent dat je niet langer munten hoeft te gebruiken om fitnesskaarten te kopen en vervolgens ook weer op spelers moest toepassen. Wat een vervelend klusje was dat zeg! Nu kun je die munten dus gebruiken om wat te sparen voor een toffe speler.

Het verwijderen van trainingskaarten betekent ook dat er geen attribuutboosters meer gebruikt kunnen worden op bepaalde spelers waardoor ze bijna niet te stoppen zijn, zoals het stimuleren van een bepaalde eigenschap van Lionel Messi of Cristiano Ronaldo.

Stafcoaches en trainingsitems zijn verwijderd om de ervaring te vereenvoudigen, en een bijgewerkt blessure- en genezingssysteem maakt het gemakkelijker om je opstelling van wedstrijd tot wedstrijd te beheren.

FIFA 21 wordt op 9 oktober 2020 wereldwijd gelanceerd voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC en komt deze winter naar Google Stadia, PlayStation 5 en Xbox Series X.

Iedereen die de Champions Edition of de Ultimate Edition heeft besteld, kunnen de game al vanaf dinsdag 6 oktober spelen. Met EA Access is het zelfs mogelijk om FIFA 21 nog eerder te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc!

>
MENU