GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

For Honor Hero Series is een internationaal eSports tournooi

Vanaf 8 juli gaat de For Honor Hero Series van start op PlayStation 4, Xbox One en PC, in de Verenigde Staten en Europa. De For Honor Hero Series is een internationaal toernooi dat Ubisoft samen met ESL organiseert. Na de wekelijkse competities strijden 16 topspelers op 12 augustus live tegen elkaar in Burbank voor $10,000 aan prijzengeld!

De eerste For Honor Hero Series moet de competitie in de game naar een hoger niveau tillen door alle spelers op te roepen om mee te doen aan de 1v1 Dueltoernooien. Deze toernooien vinden elke week, gedurende 4 weken, plaats op alle platformen. Vanaf 8 juli verdienen geregistreerde spelers na elke wedstrijd punten op basis van hun rang. De beste spelers mogen daarna tijdens het Live Finals-event in Burbank, Californië, vechten om de titel ‘For Honor-kampioen’.

“Bij ESL wijden we ons aan het groter maken van het e-sports landschap. Het competitieve ecosysteem van For Honor is iets waar we allemaal naar uitkeken”, aldus Sean Charles, vicepresident van Publisher and Developer Relations, ESL. “Met de For Honor Hero Series en de toevoeging van ranked modus staat er nog veel te wachten voor For Honor-spelers.”

For Honor Hero Series

De finales zijn live te volgen via het For Honor Twitch-kanaal, For Honors Facebook-stream en het YouTube-kanaal van Ubisoft. Om meer te weten te komen over de For Honor Hero Series en om je te registeren voor de online kwalificaties, ga naar forhonorgame.com/heroseries.

De competitie van For Honor blijft na de Hero Series doorgaan wanneer de ranked modus in een toekomstige update wordt toegevoegd. Hiermee hebben spelers toegang tot on-demand Duel-toernooien. Later komen kunnen spelers ook deelnemen aan 4v4 en Brawl rangtoernooien. Het rangsysteem van For Honor laat spelers toe om voor elke gamemodus een andere ranking te hebben. Hier is ‘hoe hoger de rang, hoe groter de kans op exclusieve toernooiloot’ van toepassing. Van 13 tot 18 juli krijgen nieuwsgierigen de kans om dit in de aankomende Public Test for Brawl Tournaments uit te proberen.

For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

>
MENU