GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Finalisten ESL Benelux Championship bekendgemaakt

ESL Benelux heeft de finalisten bekendgemaakt van de wintereditie van ESL Benelux Championship. Zij zullen dit weekend op Bright Day strijden om een deel van de 18.250 euro tellende prijzenpot.

Bezoekers kunnen zaterdag 18 november en zondag 19 november in de Jaarbeurs Utrecht, de finales van vier competities bijwonen. Zo worden de finales gespeeld van Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, HearthStone en Rocket League. Daarnaast zijn de finales online live te volgen via Twitch en de Facebook pagina van ESL Benelux.

Afgelopen weekend streden de beste esports-teams uit de Benelux, om een finaleplaats in de studio’s van ESL in Haarlem. Na een spannede halve finale, hebben het Belgische team Sector One en het Nederlandse team Echo Zulu een plek weten te veroveren in de League of Legends-finale. Finalisten voor Counter-Strike: Global Offensive zijn Defusekids en Oserv.

Gamingliefhebbers zullen extra blij zijn met Hearthstone en Rocket League, want voor deze games vinden dit weekend zowel de halve finales als de finales plaats. In de halve finales van Hearthstone zal Arneej het tegen Narra opnemen, en Sjoesie tegen Babbelbox. In de halve finales van Rocket League speelt Causing Panic tegen Game Fist, en ToxicFalcons tegen mCon. Naast het bekijken van esports-finales op een groot podium.

Het speelschema van de finals van de ESL Benelux Championship ziet er als volgt uit:

  • Zaterdagochtend: vanaf 09:00 uur halve finales en finale Hearthstone
  • Zaterdagmiddag: vanaf 14:00 uur finale League of Legends
  • Zondagochtend: vanaf 09:00 uur halve finales en finale Rocket League
  • Zondagmiddag: vanaf 14:00 uur finale Counter-Strike: Global Offensive
>
MENU