GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Bekijk hier het FIFA 17 FUT Championship Series Speelschema

Vandaag heeft Electronic Arts het speelschema voor de EA SPORTS FIFA Ultimate Team Championship Series (UTC) bekendgemaakt. Het tournooi bestaat uit zes regionale kwalificaties en één finale-evenement dat wordt uitgezonden op FUTChampions.com/Live.

De deelnemers van EA SPORTS UTC krijgen een kans om te strijden voor hun deel van de gecombineerde toernooiprijzenpot van maar liefst$ 1,3 miljoen. De strijd barst los op 4 februari 2017 in Parijs met de eerste Europese regionale finale van seizoen 1 van het Ultimate Team Championship. De beste spelers uit Europa spelen 1-tegen-1 voor een kans om zich te kwalificeren voor de finale van het Ultimate Team Championship in Berlijn later dit jaar.

De volgende toernooien van seizoen 1 vinden plaats in Sydney en Miami. Wie interesse heeft om een poging te wagen in seizoen 2 kan hier meer te weten komen over hoe je je kunt kwalificeren. Spelers kunnen eventueel ook strijden voor een uitnodiging voor de finale van de FIFA Interactive World Cup aanstaande augustus in Londen. 

Regionale finales seizoen 1 Regionale finales seizoen 2
Parijs – 4 februari Vancouver – 8 april
Sydney – 11 februari Singapore – 22 april
Miami – 19 februari Madrid – 6 mei

 

Finale Ultimate Team Championship
Berlijn – 20 mei
Finale FIFA Interactive World Cup
Londen – augustus

>
MENU