GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: FIFA, Nieuws

FIFA 21 Next-Gen verschijnt op 4 december voor PlayStation 5 en Xbox Series X

De next-gen-versie van FIFA 21 verschijnt op 4 december wereldwijd voor PlayStation 5 en Xbox Series X. FIFA 21 krijgt hiermee een upgrade in de vorm van razendsnelle laadtijden, de meest realistische, vloeiende spelersbeweging ooit in een FIFA-game, authentieke wedstrijdervaringen in stadions en ongekend gedetailleerde spelers, die mogelijk gemaakt worden door deferred rendering en belichting. De games op de PlayStation 5 zullen ook haptische functionaliteit krijgen dankzij de nieuwe DualSense-controller.

Spelers die FIFA 21 voor Xbox One en/of Playstation 4 kopen of al gekocht hebben tussen nu en de lancering van FIFA 22 ontvangen gratis de Xbox Series X|S- en/of PlayStation 5-versie van de game die ze hebben gekocht zodra de nieuwe games in december worden uitgebracht. Spelers behouden hun voortgang en content in Ultimate Team en Volta Voetbal in FIFA 21. De komende weken wordt meer informatie over de next-gen-versie van FIFA 21 onthuld.

Lees in dit artikel alles over de gratis Upgrade  van FIFA 21 naar PlayStation 5 en Xbox Series X

“Met elke consolegeneratie vervaagt EA SPORTS meer van de lijn tussen virtueel en reëel in onze games. De volgende generatie versies van Madden NFL 21 en FIFA 21 bieden verbluffende, meeslepende en authentieke belevingen, waardoor spelers sport op een nog hoger niveau kunnen ervaren”, zei Cam Weber, EVP en Group GM van EA SPORTS. “Door de geweldige kracht van Xbox Series X|S en PlayStation 5 zijn we in staat geweest om toonaangevende gameplay en vooruitgang in content te creëren, waardoor onze spelers zich steeds nauwer verbonden voelen met hun favoriete sport.”

>