GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Featured, Nieuws

FIFA 21 Next-Gen is nu beschikbaar voor download

EA SPORTS heeft FIFA 21 next-gen iets vroeger uitgebracht voor spelers die de game al op Xbox One of PS4 hebben gekocht! Oorspronkelijk zou de upgrade van FIFA 21 vanaf 4 december beschikbaar zijn, maar het is nu al mogelijk om gratis te upgraden naar de next gen-editie van FIFA 21 met Dual Entitlement op PlayStation 5, Xbox Series S en Xbox Serie X.

Spelers die FIFA 21 al hebben gekocht voor PlayStation 4 of Xbox, kunnen gratis upgraden naar de volgende generatie-versie van de game via Dual Entitlement.

Om de volgende next-gen versie van FIFA 21 te krijgen, hoef je alleen maar in te loggen op je hagelnieuwe console met het account dat is gekoppeld aan je Xbox One- of PlayStation 4-exemplaar van FIFA 21. Je krijgt dan toegang tot FIFA 21 next gen via de PlayStation Store of Microsoft Store. Let er wel op dat wanneer je de disc-versie hebt gekocht je die eerst in je console moet stoppen.

De downloadgrootte op zowel Xbox Series S / X als PlayStation 5 is iets minder dan 40 GB.

Alle spelers die FIFA 21 op Xbox One en / of PlayStation 4 hebben gekocht, kunnen de volgende generatie FIFA 21 gratis krijgen en hun voortgang van FUT en VOLTA overnemen. Als je niet over de huidige versie van FIFA 21 beschikt, is de stand-alone editie van de volgende generatie beschikbaar op 4 december.

>
MENU